perjantai 3. kesäkuuta 2016

Heips kaikille!

Heips kaikille! Hiljaista ollut. Te jotka käytte kurkkaa mun blogia, jättäkää puumerkkinne ja kertokaa miltä tää mun blogi vaikuttaa tai ihan vaan et heips. Olisi kiva saada viestejä teiltä kaikilta, ketkä täällä käy lukemassa.
Ulkona tuulee ja mä olen miehen luona yksin, piti musiikkia laittaa isommalle ettei kuulu tuo tuuli niin kovasti, kun se alkaa pelottaa. Nälkäkin vaivaa. Jos tekis ranskalaisia makkaralla uunissa. Lapset haen aamusta isänsä luota ja sit mennään meidän kesäpaikkaan vanhempien luo. Lapset on nyt keskiviikkoon minulla. Olen täällä maalla viihtynyt hyvin, sit kun kylille menen niin tulee taas oloja. Tulee levottomuutta, pakkoliikkeitä, poissaolokohtauksia ja pää ihan omituinen. Laitoin terapeutille viestiä ja se vastasi et psykiatrille on niin paljon jonoa ettei voi mua ottaa vastaan ja et voisiko tk lääkäri auttaa. Mitä se auttaa jollain tk lääkärillä käydä, kun ei ne ymmärrä näitä mielenterveys asioita ollenkaan. Omituinen olo, pää taas ihan outo. Otin pikku päikkärit kun alkoi väsyttää. Sit heräsin ja otin iltalääkkeen. Nyt olis vielä tänään pakkaaminen ja lääkkeiden laittaminen dosettiin. Pitäis hakea toimeentulotukea, kun jaksaisi täyttää sen lapun ja etsiä kaikki laskut. Jos alkaisi laittaa sitä ruokaa ja miettiä sit milloin tulee taas minkäänlaista tekstiä. Mut kiitos luette juttujanne ja jättäkää MULLE PUUMERKKINNE! Voikaa hyvin! 

1 kommentti:

  1. Jaksamista sinulle. Itseni kamppailen masennukseni kanssa ja tuo väsymys ja ahdistus ja paniikki tuttua...en jaksaisi elää mut en halua kuolkakaan

    VastaaPoista