keskiviikko 25. toukokuuta 2016

En voi hyvin

Maanantaina autoin siskoa muutossa, kun sen asunnossa oli kosteutta ja hometta.  Siivosin uuden asunnon kaikki kaapit, oli aika likasta. Mies, isä ja siskon ystävä oli auttamassa, illalla olin ihan poikki.

Tiistaina mies herätti aamulla aikaisin. Toi mulle särkylääkettä, kun sattui päähän. Käsi, selkä ja jalat oli kipeät. Katottiin leffa, tein makkarakeiton ja mies lähti isäni kanssa moottoripyöräilemään, kun oli niin hyvä ilma. Mä kävin suihkussa ja lähdin terapiaan. Terapiassa puhuttiin siitä kun mä aina autan kaikkia kaikessa ja et teenkö  sitä liikaa ja sit väsyn niin helposti. Terapian jälkeen kävin ystävän luona katsomassa lapsia. Sitten kävin katsomassa miten siskon muutto etenee. Mä soitin siskon ystävälle ja se taas toiselle ystävälle ja olivat saaneet tyhjennettyä koko kämpän. Mä en olisi enää jaksanut mitään.

Olin muutaman tunnin siinä ja lähdin sit miehen luo maalle. Matkalla oli huomasin et alkaa "ottaa oiretta". Pääsin kuitenkin pihaan asti ja kun sammutin auton en enää pystynyt tekemään mitään. Pää toimi ja aivot mut mitään en voinut tehdä. Kädet ja jalat ei toimineet. Silmistä valui kyyneleet. Puoli tuntia istuin autossa enkä voinut tehdä mitään. Se oli tosi pelottavaa. Ihan kauhea olo.

Tänäänkään en ole voinut hyvin. Tosi tuskainen ja väsynyt ja kauhea olo. Miten tämmöistä jaksaa????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti